ماقوت مشهدی یکی از دسرهای مناسب افطار است که در زمانی کوتاه آماده می گردد و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است.
یکی از مسائل رایج برای پختن پیتزا طرز تهیه و پخت خمیر آن است، زیرا نکاتی وجود دارد که رعایت نکردن آن ها باعث می گردد خمیر پیتزایتان نپخته و خام باقی بماند.
طرز درست کردن مربای سیب قرمز یا زرد یا سایر میوه ها حس و حال شیرینی دارد و اگر نسبت ها و نکات مهم را به درستی رعایت کنید یک مربا سیب حرفه ای دارید. مربای سیب یکی از خوشمزه ترین و و جز سه مربای برتر ایرانی است. طرز تهیه مربای سیب قرمز یا زرد مجلسی و زعفرانی...
استفاده از زردچوبه تنها به پخت و پز محدود نمی گردد و برای پوست هم کاربردهای بسیاری دارد. وازلین نیز عملکرد اصلی آن مرطوب سازی و درمان ترک های بدن است.
ترشی ها جز مجذوب نماینده ترین مخلفات و چاشنی ها هستند که لذت خوردن غذا را چند برابر می نمایند. با نزدیک شدن به فصل سرما و فصل ترشی و شور، ترشی پیاز قرمز ریز می تواند یکی از انتخاب هایتان باشد. البته که آبگوشت خورها با اجازه شان حق انتخابی ندارند. چون باید...
بسیاری از بچه ها و نوجوانان برای عصرانه در پی خوراکی های نو و هیجان انگیز می گردند. تهیه دیپ به عنوان وعده صبحانه یا عصرانه همان چیزی است که بچه ها به عنوان یک خوراکی خوشمزه دنبال آن هستند. اگر هنوز با انواع دیپ آشنا نیستید، ما در این مطلب یکی از آن ها را...
برای این غذا ماهی تیلاپیلا احتیاج دارید. اگر تازه آن را پیدا نکردید، انواع منجمد آن در فروشگاه های بزرگ عرضه می گردد.
تن ماهی یک ماهی محبوب آب شور است که به طور گسترده ای در غذاهای آسیایی و قاره های دیگر مانند استرالیا و اروپا مورد استفاده قرار می گیرد. ماهی تن انواع مختلفی دارد و در تمام اقیانوس های دنیا یافت می گردد. عمر ماهی تن از سه تا پنج سال متغیر است، اگرچه گفته...
لیموناد یک نوشیدنی لیمویی و نسبتا شیرین است که انواع مختلفی از آن در سراسر دنیا تهیه می شود. آیا می دانستید قدمت لیموناد به هزاران سال پیش در مصر برمی شود؟ شواحد تاریخی نشان می دهد که لیمو از آسیا نشأت گرفته و در سال 700 میلادی به مصر آورده شده است. در مصر...
خبرنگاران : کیک های مخصوص یلدا از خوشمزه های این شب ویژه است.
خبرنگارانـ استان های شمالی کشور به علت داشتن اقلیم خوب و زمین های حاصل خیز خاستگاه انواع خوراک ها و غذا های محلی و سنتی هستند. پایه اصلی غذا های شمالی محصولات طبیعی است که در همین زمین های سرسبز و حاصل خیز پرورش می یابند. خورش انار و آلو مازندرانی یا خورش...
خبرنگارانـ ساندویچ ازجمله غذا های محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می گیرد. جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به اسم یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی...
خبرنگاران | سرویس آشپزی - شور انداختن سبزیجات یکی از روش های نگهداری آن هاست که از قدیم در میان مردم رواج داشته است. امروزه شور انداختن سبزیجات از جمله گل کلم، بیش از اینکه جنبه نگهدارنده داشته باشد، برای ایجاد طعم و مزه خوب مورد استفاده قرار می گیرد و...
بالنگ جزو مرکبات و گونه ای از بادرنگ محسوب می شود و خواص بسیاری دارد. از این میوه اغلب برای تهیه مربا استفاده می شود. در این مطلب با طرز تهیه مربا بالنگ به طور کامل آشنا خواهید شد.