تاکو ماهی با سس لیمو

به گزارش موسیقی آتش، برای این غذا ماهی تیلاپیلا احتیاج دارید. اگر تازه آن را پیدا نکردید، انواع منجمد آن در فروشگاه های بزرگ عرضه می گردد.

تاکو ماهی با سس لیمو
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم ماهی تیلاپیلا
  • 3 عدد لیموترش
  • نصف پیمانه مایونز
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
  • 1/3 پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 6 ال 8 عدد نان تورتیلا (یا پیتا)
  • نصف پیمانه هویج رنده شده
  • یک عدد فلفل قرمز خرده شده

طرز تهیه

1- ماهی را بشویید و خشک کنید

2- برای تهیه سس لیمو، آب لیموها را بگیرید و داخل کاسه بریزید، مایونز و پودر چیلی را به آن اضافه کنید. 1/3 پیمانه از سس را در کاسه ای دیگر بریزید.

3- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. در یک بشقاب گود آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی ها را داخل آرد بزنید و سپس داخل روغن سرخ کنید. برای هر طرف 2 تا 4 دقیقه کافی است.

4- نان های پیتا را باز کنید، ماهی ، کلم، کخویج و فلفل را داخل نان ها بگذارید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 652
  • چربی: 39 گرم
  • کلسترول: 67 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 41 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 557 میلی گرم
  • پروتئین: 31 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "تاکو ماهی با سس لیمو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاکو ماهی با سس لیمو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید