علت اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا

به گزارش موسیقی آتش، یکی از مسائل رایج برای پختن پیتزا طرز تهیه و پخت خمیر آن است، زیرا نکاتی وجود دارد که رعایت نکردن آن ها باعث می گردد خمیر پیتزایتان نپخته و خام باقی بماند.

علت اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا

به گزارش ایلنا، یکی از رایج ترین مسائل پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. خمیر پیتزا تاثیر بسیار زیادی در ترد شدن و خوشمزه شدن پیتزا دارد. یکی از سوالات بسیاری از کاربران نمناک در تهیه پیتزا، خام و نپخته ماندن خمیر پیتزا می باشد، اما علت نپختن خمیر پیتزا چیست و چه کنیم تا خمیرپیتزا ترد شده و راحت بپزد؟ با این بخش همراه باشید تا جواب سوالاتتان را دریابید.

علت نپختن خمیر پیتزا عبارت است از:

ضخامت بیش از حد خمیر

داغ نکردن فر قبل از قرار دادن پیتزا

تنظیم نبودن درجه حرارت فر

خارج کردن خیلی زود پیتزا از داخل فر

استفاده از سس زیاد

علت اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا

راه چاره هایی برای پخت بهتر خمیر پیتزا

برای اینکه بعد از پخت خمیری ترد و خوشمزه داشته باشید، بهتر است در خانه خودتان با آرد مناسب خمیر درست کنید و خمیر را ورز دهید و بگذارید تا خمیرتان به حجم دو برابر برسد، سپس آن را برای تهیه پیتزا استفاده نمایید.

یکی از علت های نپختن خمیر پیتزا حجم زیاد مواد روی پیتزا است. حجم زیاد مواد از ترد شدن پیتزا جلوگیری می نماید پس نباید روی خمیر پیتزا را با اندازه بسیار زیادی از مواد پیتزا پر کنید.

یکی دیگر از اشتباهاتی که سبب می گردد خمیر پیتزا شما نپزد و پیتزایتان حالت شل و خمیری به خود بگیرد، اندازه زیاد سس کچاپ روی خمیر پیتزا است. اندازه زیاد سس روی خمیر پیتزا مانع از ترد شدن پیتزای شما می گردد پس به اندازه سس توجه کنید و سس را کاملا روی خمیر پیتزا به طور مساوی پخش کنید.

ضخامت خمیر پیتزا نباید از دو الی سه سانتی متر بیشتر باشد، زیرا اگر ضخامت بیش از حد سبب می گردد خمیر شما خام بماند و نپزد پس به ضخامت خمیر توجه نمایید و خمیرتان را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک بگیرید.

داغ نکردن فر قبل از قرار دادن پیتزا و هم چنین تنظیم نبودن درجه حرارت موجب خمیر ماندن پیتزا شده و باعث می گردد پیتزای شما به قدر کافی ترد نگردد پس فر را زودتر روشن کنید تا کاملا گرم گردد و بعلاوه دما روی درجه خیلی کم قرار ندهید.

بعضی از افراد بر اساس دستورالعمل ها پیتزا تهیه نمی نمایند مثلا بر این باورند که باید درجه حرارت بسیار کم باشد تا پیتزایشان با حرارت ملایم بپزد، اما اگر حرارت را کم کنید و زمان پخت پیتزا را افزایش ندهید، در نهایت یک پیتزا با خمیر نپخته خواهید داشت.

برای جلوگیری از خام ماندن خمیر پیتزا می توانید، ابتدا خمیر را در فر قرار دهید، اما مراقب باشید که خمیر خیلی نپزد، سپس خمیر را خارج نموده و بر روی آن سس و سایر مواد پیتزا را بریزید.

منبع: فرارو

به "علت اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علت اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید