3 مدل غذای لذیذ با تن ماهی

به گزارش موسیقی آتش، تن ماهی یک ماهی محبوب آب شور است که به طور گسترده ای در غذاهای آسیایی و قاره های دیگر مانند استرالیا و اروپا مورد استفاده قرار می گیرد. ماهی تن انواع مختلفی دارد و در تمام اقیانوس های دنیا یافت می گردد. عمر ماهی تن از سه تا پنج سال متغیر است، اگرچه گفته شده که بعضی بیش از دو دهه نیز زندگی نموده اند. در فرهنک های غذایی مختلف می توان چندین غذای لذیذ با ماهی تن تهیه کرد، از سالاد گرفته تا همبرگر و استیک.

3 مدل غذای لذیذ با تن ماهی

ماهی تن منبع عالی از مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای چرب امگا 3، پتاسیم، منیزیم، آهن، ویتامین A ،B6 و B12 است، مصرف زیاد این مواد مغذی می تواند با تقویت عملکرد اعضای بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن، برای سلامتی شما مفید باشد. در ادامه طرز تهیه 3 مدل غذای لذیذ با تن ماهی را برایتان در نظر گرفتیم تا علاوه بر لذت بیشتر از طعم فوق العاده این ماهی، از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن نیز بهره مند شوید.

سمبوسه تن ماهی

سمبوسه یک غذای کلاسیک سرخ شده است که می تواند حاوی سیب زمینی، گوشت یا غذاهای دریایی باشد. این مدل از سمبوسه شبیه کیک خرچنگ است، اما با کنسرو ماهی تن درست شده و به شکل سمبوسه سرخ می گردد. در صورت تمایل می توانید به جای ماهی تن از ماهی سالمون بهره ببرید.

مواد لازم:
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1/2 فنجان (ریز خرد شده)
  • سیر: 1 حبه (خرد شده)
  • آرد: 1/4 پیمانه
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چای خوری
  • پاپریکا: 1/8 قاشق چای خوری
  • شیر کامل: 1 پیمانه
  • تن ماهی جنوب: 1 قوطی
  • آرد سوخاری: 2/3 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آب: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن نباتی: 2 پیمانه (برای سرخ کردن)
  • سس تارتار، برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه:
  1. کره را در قابلمه ای میانه با حرارت میانه ذوب کنید. پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط آغاز به حباب زدن کند.
  2. شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا زمانی که مواد غلیظ شوند و آغاز به حباب زدن نمایند. ماهی تن تخلیه شده را اضافه نموده و با قاشق به آرامی اما کاملا مخلوط کنید.
  3. مخلوط ماهی تن را در یک کاسه میانه قرار داده، روی آن را بپوشانید و حداقل سه ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  4. در این مرحله، دستان خود را با کمی آب مرطوب نموده و مخلوط ماهی تن را به صورت تکه های بیضی شکل درآورید.
  5. تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب در ظرف کوچک بزنید. آرد سوخاری را داخل ظرف دیگری بریزید.
  6. سمبوسه ها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ فرو کنید. دوباره در مخلوط نان سوخاری قرار دهید و دوباره سطح آن ها را با آرد سوخاری بپوشانید. این کار را با همه سمبوسه ها تکرار کنید.
  7. روغن را داخل تابه ریخته و گرم کنید. به آرامی و با استفاده از یک کفگیر، سمبوسه ها را درون روغن داغ قرار دهید و هر طرف سمبوسه ها را به مدت 2 دقیقه را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
  8. سمبوسه های تن ماهی را به مدت چند دقیقه روی حوله های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها خارج گردد. در نهایت سمبوسه ها را با سس تارتار، خردل، خامه ترش یا سس گوجه فرنگی سرو کنید.

کاربونارا تن ماهی

کاربونارا تن ماهی یک غذای لذیذ با تن ماهی است که زمان تهیه آن بیشتر از 20 دقیقه طول نمی کشد. این غذا از مواد اولیه ای تهیه می گردد که به احتمال زیاد در یخچال و فریزر شما پیدا می شوند. بنابراین، می توان گفت کاربونارا تن ماهی یک گزینه عالی برای زمانی است که برای مدتی به فروشگاه نرفته اید و چیز زیادی برای پخت و پز در خانه ندارید.

مواد لازم:
  • اسپاگتی: 1 بسته
  • بیکن یا ژامبون: 4 برش
  • تخم مرغ: 4 عدد (زده شده)
  • خامه: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری (ذوب شده)
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد (به صورت نواری برش خورده)
  • سیر: 3 حبه (خرد شده)
  • پیاز: 1 عدد (خرد شده)
  • تن ماهی: 1 قوطی
  • پنیر پارمزان: 1 پیمانه (رنده شده)
  • جعفری: 1/4 پیمانه (خرد شده)
طرز تهیه:
  1. یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید تا آل دنته گردد و به دندان بیاید. حدود 1/2 پیمانه از آب پخت ماکارونی را کنار بگذارید.
  2. بیکن را در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت میانه تفت دهید. اگر از ژامبون استفاده می کنید، پیش از سرخ کردن کمی روغن به تابه اضافه کنید. سپس بیکن ها را روی حوله های کاغذی قرار دهید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق غذاخوری از روغن یا چربی داخل تابه را نگه دارید و باقی را دور بریزید.
  4. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و هم بزنید. خامه را اضافه نموده و دوباره هم بزنید. داخل تابه ای که بیکن یا ژامبون را پختید، کره و روغن اضافه نموده و روی حرارت میانه قرار دهید تا با هم ذوب شوند. فلفل دلمه ای، سیر و پیاز را در چربی تفت دهید تا نرم شوند.
  5. اسپاگتی را آبکش نموده و بلافاصله مواد داخل تابه را به آن اضافه کنید. در نهایت می توانید اسپاگتی را با خامه ترش، سس خردل یا سس گوجه فرنگی سرو کنید.

همبرگر تن ماهی و نخود

این دستور پخت فاقد تخم مرغ است. در عوض، نخود که فیبر بالایی دارد به مخلوط اضافه می گردد. نخود طعمی آجیلی به همبرگر اضافه نموده و در کنار تن ماهی به غذایی سرشار از مواد مغذی و لذیذ تبدیل خواهد شد.

مواد لازم:
  • نخود پخته: 400 گرم (آبکش شده)
  • روغن زیتون: 1/8 پیمانه
  • تن ماهی: 1 قوطی
  • هویج: 1 تا 2 عدد بزرگ (رنده شده)
  • پیاز: 1 عدد کوچک (ریز خرد شده)
  • سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)
  • گشنیز تازه: یک مشت (ریز خرد شده)
  • جعفری تازه: یک مشت (ریز خرد شده)
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل چیلی: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای سرخ کردن:
  • آرد: 1/4 پیمانه
  • آرد سوخاری: 3/4 پیمانه
  • روغن: 2 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس:
  • ماست: 1 1/2 پیمانه
  • خیار: 1/2 (پوت کنده و قطعه قطعه شده)
  • سیر: 1 حبه
  • لیموترش: 1 عدد (چهار قاچ شده)
طرز تهیه:
  1. نخود را همراه با 1/8 پیمانه روغن زیتون داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید. مخلوط کنید تا نخود تقریبا به حالت پوره در بیاید. ترکیب را داخل کاسه بریزید.
  2. ماهی تن، هویج رنده شده، پیاز، سیر، گشنیز، جعفری، نمک و فلفل چیلی را به ترکیب اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
  3. مخلوط را به شکل همبرگرهای کوچک درآورید و سپس روی آن ها را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. همبرگرها را از یخچال خارج کنید و سپس داخل آرد بغلتانید و در پی آن داخل آرد سوخاری بزنید.
  5. حدود 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه نچسب حرارت دهید و همبرگرها را سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها قهوه ای طلایی شوند. همبرگرها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن ها گرفته گردد. اگر همبرگرها هنوز کمی خام هستند، برای بار دوم آن ها را سرخ کنید.
  6. برای تهیه سس، ماست، خیار، نعناع و سیر رنده شده را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید و سپس همراه با چند قاچ لیموترش در کنار همبرگر نخود و تن ماهی سرو کنید.
منبع: اسنپ مارکت

به "3 مدل غذای لذیذ با تن ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 مدل غذای لذیذ با تن ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید