خواص روغن جوجوبا چیست و چه مصارفی دارد؟

به گزارش موسیقی آتش، روغن جوجوبا سبب جوانی پوست و برطرف چین و چروک می گردد. التیام زخمها، آفتاب سوختگی، تغذیه و آبرسانی پوست، درمان ریزش مو، شوره سر و موخوره از خواص روغن جوجوبا برای سلامت پوست و موها است.

خواص روغن جوجوبا چیست و چه مصارفی دارد؟

روغن جوجوبا از روغن های گیاهی مفید برای سلامت پوست و مو است و حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین ها به ویژه روی و ویتامین ای است. نرم و مرطوب کردن پوست و مو، درمان جوش های سرسیاه و آکنه، تقویت موها و کاهش چین و چروک از خواص روغن جوجوبا است.

روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا استخراج می گردد. این گیاه بومی جنوب غربی آمریکا است و به دلیل خواص فوق العاده ای که در سلامت پوست و موها دارد، استفاده از آن در لوازم آرایشی و بهداشتی گسترش یافته است. برای آشنایی با خواص روغن جوجوبا و مزایای استفاده از آن در حفظ سلامت پوست و مو با موسیقی آتش همراه شوید.

خواص روغن جوجوبا

ترکیبات موجود در روغن جوجوبا بسیار شبیه به سبوم انسان (ماده ای که غدد چربی زیر پوست ترشح می نمایند) است و از این رو استفاده از آن در حفظ سلامت پوست و مو بسیار متفاوت از سایر روغن های گیاهی است و برای بیشتر پوستها مناسب بوده و حتی حساسترین پوستها هم می توانند از خواص مفید آن بهره مند شوند.

  • روغن جوجوبا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن به ویژه ویتامین های ای و ب است که بر سلامت پوست و بازسازی سلولهای پوستی موثرند و استفاده از آن باعث کاهش چین و چرک پوست و پیشگیری از پیری زودرس سلول های پوستی می گردد، نتایج تحقیقات نشان داده است، استفاده منظم از این روغن، باعث نوسازی سلول های پوستی و کاهش خطوط ظریف چهره می گردد.
  • روغن جوجوبا یک مرطوب نماینده عالی برای پوست صورت به شمار میرود و همچنین به دلیل خاصیت پاک نمایندگی که دارد یک شوینده موثر برای پاکسازی پوست و موها است. جالب است بدانید استفاده از روغن جوجوبا یا محصولات آرایشی و بهداشتی که در ساخت آنها از این روغن استفاده شده است، به عنوان مکملی برای پوست عمل می نماید و باعث بازگشت تعادل روغن طبیعی پوست شده و از خشکی بیش از حد پوست و به تبع آن پیری زودرس پوست جلوگیری می نماید.
  • یاری به درمان جوش و آکنه، جوش های سرسیاه و سرسفید از خواص روغن جوجوبا است. این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب است و از رشد باکتری های مضر که باعث بروز آکنه در سطح پوست می شوند، جلوگیری می نماید.
  • از روغن جوجوبا برای تقویت و نرم و مرطوب کردن موها میتوان استفاده نمود. این روغن باعث تقویت ریشه موها می گردد و برای پیشگیری و در مان ریزش مو مفید است.
  • استفاده از روغن جوجوبا می تواند به عنوان یک شوینده ملایم برای پوست محسوب گردد و ضمن تغذیه و آبرسانی پوست، آلودگی های محیطی و مواد آرایشی را از سطح پوست شما پاک کند.
  • از خواص روغن جوجوبا پیشگیری و درمان سوختگی و بریدگی ناشی از اصلاح است. به این منظور شما میتواند مقداری از این روغن را بعد از اصلاح بر پوست صورت خود بمالید.
  • ترمیم موهای خشک و آسیب دیده، کنترل شوره و درمان موخوره از دیگر خواص روغن جوجوبا و مزایای استفاده از آن برای موها است. همچنین استفاده از این روغن همانند یک آبرسان طبیعی برای موها عمل کرده و به لطافت و زیبایی مو یاری می نماید.
  • بومیان آمریکا از خواص روغن جوجوبا برای درمان آفتاب سوختگی، زخم و کبودی استفاده می نمایند.
  • استعمال روغن جوجوبا بر روی پوست به درمان ترک پوست یاری می نماید.
  • به طورکلی روغن جوجوبا سرشار از مواد آنتی اکسیدان و ویتامین ها است و به عنوان یک ضد سرطان طبیعی از بروز سرطان پوست براثر تابش اشعه ماورا بنفش خورشید و سایر عوامل آلاینده محیطی پیشگیری می نماید.

طریقه مصرف روغن جوجوبا

روغن جوجوبا، به راحتی جذب پوست می گردد و پس از اعمال آن احساس چرب بودن دست نمی دهد و می توانید آن را به عنوان مرطوب نماینده روزانه در طول روز مصرف کنید. همچنین استفاده از آن باعث بسته شدن منافذ پوست نخواهد شد.

به منظور استفاده، ابتدا صورت خود را با آب ولرم و شوینده های ملایم پوست بشویید و سپس به آرامی خشک کنید. مقدار کمی از روغن جوجوبا را بر روی توپ پنبه ای بمالید و آن را به تمام سطح پوست، به آرامی و به صورت یک لایه نازک بمالید.

چناچه احساس کردید، میزان روغن روی پوست بیش از حد اشباع پوست است، با استفاده از پنبه خشک روغن اضافی را پاک کنید. توجه داشته باشید که از تماس روغن با چشمها خودداری کنید. بهترین زمان استفاده از روغن جوجوبا قبل از رفتن به رختخواب است تا در طول شب، فرصت کافی برای تغذیه شدن و آبرسانی پوست شما فراهم گردد.

مضرات روغن جوجوبا (موارد احتیاطی و منع مصرف)

روغن جوجوبا یکی از سالم ترین روغن های گیاهی است و تا به امروز هیچگونه حساسیت و عارضه ای برای آن گزارش نشده است.

منبع: ستاره

به "خواص روغن جوجوبا چیست و چه مصارفی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص روغن جوجوبا چیست و چه مصارفی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید