اختصاص اعتبار برای برطرف مشکل آب شهرستان مشگین شهر

به گزارش موسیقی آتش، استاندار اردبیل از اختصاص400 میلیارد ریال اعتبار برای اصلاح راستا آبرسانی مشگین شهر، تامین آب شرب روستا های نقدی علیا و ارباب کندی این شهرستان خبرداد.

اختصاص اعتبار برای برطرف مشکل آب شهرستان مشگین شهر

به گزارش موسیقی آتش اردبیل بهنامجو گفت: اختصاص این اعتبار در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان مصوب شد و 300 میلیارد ریال آن برای اصلاح راستا آبرسانی به شهر مشگین شهر و 100 میلیارد ریال نیز جهت آبرسانی به روستا های نقدی، ارباب کندی و کارخانه کامیون سازی هزینه خواهد شد.

وی اعلام کرد: 40 میلیارد ریال نیز با مشارکت کارخانه حدید مبتکران برای اجرای طرح آبرسانی به این کارخانه هزینه خواهد شد.

وی گفت: به همین دلیل، عملیات اجرایی، بهسازی چشمه و حفر یک حلقه چاه جدید در کنار چاه قبلی پایین دست سد سبلان آغاز شده و منبع بتنی 500 مترمکعب برای این روستا جانمایی و در چند ماه آینده لوله گذاری شده و در سریع ترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار می گیرد.

منبع: جام جم آنلاین

به "اختصاص اعتبار برای برطرف مشکل آب شهرستان مشگین شهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اختصاص اعتبار برای برطرف مشکل آب شهرستان مشگین شهر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید